Telfort nieuwe shirtsponsor NEC

Telfort is komend seizoen de nieuwe shirtsponsor van NEC. Dat maakt de Nijmeegse club komende dinsdag op een sponsoravond bekend. Over de lengte van het contract en de hoogte van het bedrag zijn de partijen nog in onderhandeling.


De naam Telfort viel al regelmatig in het geruchtencircuit. De meerderheid van de aandelen van het bedrijf (52 procent) is sinds een half jaar in handen van Marcel Boekhoorn. De geboren Nijmegenaar is naast rijk, ook supporter van NEC en zit iedere thuiswedstrijd op de tribune. Hij trok ook de portemonnee om Niedzielan, Barreto en Boutahar naar De Goffert te halen.


Telfort, opgericht in 1997, is sinds 2003 weer actief onder de huidige naam. Daarvoor ging het bedrijf twee jaar als O2 (Netherlands) BV door het leven. Afgelopen jaar maakte Telfort, dat ruim 2,2 miljoen geregistreerde klanten heeft, een winst van ruim dertig miljoen euro. Telfort is de opvolger van het duo Setpoint (herenmode) en AG Neovo (platte beeldschermen), dat de afgelopen twee seizoen het NEC-shirt deelde. Bij Telfort en NEC wilde gisteren niemand op het nieuws reageren.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan