Politici

In reactie op eerdere berichten over de ongeregeldheden rond Feyenoord-Ajax en de ongenuanceerde reacties van verschillende politici, vonden wij onderstaand berichtje in ons gastenboek. Wij hopen natuurlijk dat ons gemeenteraadslid zijn afkeer van generaliseren niet alleen ten opzichte van de landelijk politiek laat blijken, maar daar ook in de lokale politiek een punt van maakt. Burgemeester Ter Horst is er de laatste tijd immers ook niet vies van! Maar het is natuurlijk al heel wat dat hij onze site leest èn de moeite neemt te reageren! (tho) >>

Hallo,
Laat ik mij eerst voorstellen.
Ik ben Alard Beck , raadslid voor de PvdA in Nijmegen Ik,las jullie stukjes over het bezoek van de PvdA delegatie en de standpunten van die kamerleden. Ik maakte ook deel uit van die delegatie, heb gezien hoe alles is verlopen en heb natuurlijk ook kennis genomen van wat er in Rotterdam is gebeurd.
Ik ben het met jullie eens dat de reacties van de kamerleden veel te generaliserend waren. Ik ben niet naief en weet ook wel wat er had kunnen gebeuren, als de uitslag NEC-Vitesse anders was geweest, maar ook dat is een speculatie. Ik ben voor het recht van supporters uitwedstrijden te kunnen bezoeken. Laat de kamerleden zich daar niet mee bemoeien, elke club en elke stad regelt dat zelf wel. Laat zij het Nederlands elftal maar doen. Dat recht overigens geldt niet voor vandalen en roptzooitrappers en wie de schoen past trekke hem maar aan.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan