Supporters weer het swarte schaap

Vandaag was Jacco Swart te gast in het supporterscafé. In plaats van samen met de supportersvereniging ten strijde te trekken tegen de absurde drooglegging van de Eendracht, verschool Swart zich achter de beslissing van de gemeente.

Dat er op de Gaanderij wel bier gedronken kan worden, was misschien geen rechtlijnig beleid en dat zou scheve gezichten kunnen opleveren, maar een verbod op alcohol op de Gaanderij zou alleen maar meer problemen opleveren.

De drooglegging werd door Swart ook afgedaan als even een paar uur voor de wedstrijd evenementenbier drinken, met een ondertoon van “jullie moeten niet zo moeilijk doen.”

Het nieuws over de drooglegging was bij NEC al enige tijd bekend, want het was al besproken in het vooroverleg, Pas afgelopen maandag werd de supportersvereniging hierover ingelicht. Maar de communicatie zou echt verbeterd worden werd er op de supportersavond toch plechtig beloofd?

Het is triest om te zien dat NEC wel hart heeft voor de sponsoren, maar voor haar supporters niet het onderste uit de kan wil halen op bepaalde terreinen. Straks zijn we weer belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe seizoenkaart. Daarna maar weer braaf stil zitten en belachelijke regeltjes blijven slikken? (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan