NEC wil acht miljoen voor Edgar Barreto

Mocht Feyenoord de belangstelling voor Barreto concreet maken, dan moet de Rotterdamse club diep in de buidel tasten om de Paraguayaan los te weken bij NEC.


Barreto geldt als belangrijke kandidaat-opvolger van Shinji Ono, die weinig trek heeft in een terugkeer in Rotterdam. Bovendien wil Feyenoord een middenvelder toevoegen aan z’n selectie, omdat Nicky Hofs door een knieblessure lange tijd uit de roulatie is.

Voor NEC is een transfer van Barreto bespreekbaar. ‘Maar voor vijf miljoen kom ik echt niet uit de stoel’, waarschuwt voorzitter Hans van Delft bij Omroep Gelderland. ‘Puur wiskundig gezien ligt het bedrag dichter bij de zeven dan bij de tien miljoen.’

Feyenoord meldde zich in de zomer al voor Barreto. ‘Er is eigenlijk vanaf dag 1 al belangstelling voor Edgar Barreto. Feyenoord heeft ons ook al eens drie of vier spelers aangeboden in ruil voor Barreto. Maar dat is toen niet doorgegaan’, aldus Van Delft. ‘Een vertrek is dus alleen bespreekbaar op onze voorwaarden. Maar ik ben op dit moment niet op de hoogte van concrete interesse.’

Barreto heeft in Nijmegen nog een contract tot 2008. De 21-jarige Paraguayaanse middenvelder kwam in 2004 voor meer dan een miljoen naar NEC.

Bron: VI

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan