Kwetsbare Worm is zorg voor Cees Lok

NEC – trainer Cees Lok haalde hem na afloop van de oefenwedstrijd NEC – FC Porto nog even aan: de schouder van Rutger Worm. De trainer maakt zich zorgen over het breekbare talent.


Tegen de winnaar van de Chamions League in 2004 ging Worm al na een paar minuten met een van pijn vertrokken gezicht naar de grond. Zijn schouder was weer een beetje uit de kom geschoten. De aanvaller maakte de eerste helft nog af, maar bleef in de rust in de kleedkamer.


“Ik had hem meer speeltijd willen geven, maar in de rust leek het ons beter om hem eruit te halen”, zei Lok. Of het dan niet verstandiger was geweest hem meteen na zijn blessurebehandeling te wisselen? Lok: “Dat maakte niet veel uit. Er kon weinig gebeuren. Maar hij had wel pijn.”


Lok baalde van de nieuwe tegenslag voor de 19-jarige speler die al jaren sukkelt met blessures. “Terwijl hij zo goed kan voetballen”, somberde Lok. “Als je toch ziet hoe hij in de eerste minuut meteen die bal op doel schiet. We zijn heel voorzichtig met zijn schouder. Toen die een paar maanden geleden uit de kom schoot hoorde je allemaal verhalen, over dat hij er veertien dagen last van zou krijgen. Het is gelukkig goed gekomen, maar dit is natuurlijk weer heel vervelend.”


NEC laat in het ziekenhuis een MRI-scan maken van de schouder van Worm. De aanvaller baalde zelf behoorlijk na afloop. “Weer dezelfde schouder, zo snel al”, aldus Worm. “Na de scan moet blijken hoe ernstig het is. Gelukkig was hij er niet helemaal uit, hopelijk valt het mee.”

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan