Jong NEC heeft selectie voor 2005/2006 rond

De selectie voor het seizoen 2005/2006 van Jong NEC is rond. Trainer Wim Rip zal op de eerste training op 18 juli vijftien spelers begroeten. Van de selectie die afgelopen seizoen kampioen werd blijven slechts vijf spelers over: Sven Werkhoven, Oussama Belkaraouia, Jim van Alst, Simon Yauw en Bas Bakker.

Van de A1 van NEC stromen acht spelers door: Tim van de Cruysen, Theo Dams, Engin Gungor, doelman Ferry Thomassen, Melvin Kolf, Rinke Rozema, Bob Verweij en Kevin Ankersmit. Voormalig jeugdinternational John Schot komt over van Jong PSV en Rachid Chelah verruilt Jong FC Den Bosch voor Jong NEC Chelah speelde afgelopen seizoen zeven duels voor FC Den Bosch in de eredivisie waarin hij één keer tot scoren kwam.

Trainer Rip kan tijdens het eerste seizoen van Jong NEC in de eredivisie ook een beroep doen op reservespelers van de eerste selectie.

De volgende spelers keren niet meer terug bij Jong NEC: Bart van de Beek (FC Kleve), Nick Paymans (Vitesse), Tommy Gesgarz (IJsselmeervogels), Gökhan Yilmaz (Bennekom) en Hazar Can (Thor, IJsland). Ook Charles Kazlauskas en Thijs Hendriks, die ook actief waren in het eerste elftal, keren niet meer terug. Dwight Glorie was aan het begin van het seizoen 2004/2005 als vertrokken.


Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan