Haastige spoed…..

In duitsland zijn ze een beetje boos. Hun voormalige spits Jason Culina kreeg een mooie transfer naar PSV aangeboden en uiteraard ging Culina daarop in. Tot zover niks aan de hand. Het verhaal krijgt echter een staartje, want Culina gooide gewoon zijn Twente-shirt (en andere clubkleding) in een tas en dumpte het in de afvalcontainer toen hij zijn best deed om zo snel mogelijk in Eindhoven te komen. Niet het shirt even netjes bij de club inleveren, maar gewoon bij het grofvuil gooien dus en daar worden die Duitsers, natuurlijk terecht, erg boos over. Pech dus voor Culina, omdat een fan van Twente deze tas zag liggen en hem mee naar huis nam.
Overigens had Culina zijn spullen niet echt goed nagekeken, want er zat nog een notitieblok in waar ook over gesproken werd op het twente forum:

“Meneer Culina is waarschijnlijk vergeten -is ook voor de hand liggend met het i.q. van een visstick- dat hij ook zijn notitieboekje nog in de tas had laten zitten. Hierin staat exact omschreven wat hij aankomende 4 jaar verdient, wat clubs als oa Feyenoord voor hem wilden betalen, hoe hoog zijn bonussen zullen zijn en veel privacy-gevoelige informatie als telefoonnummers van spelersmakelaars, trainers, spelers en familieleden.”

Zo blijkt dat Culina 2500 euro krijgt voor ieder punt als bonus! Niet verkeerd.
bron: Vakp.nl en forum twentefans.nl (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan