Gentenaar eindelijk in voorselectie Oranje !!

NEC-keeper Dennis Gentenaar is door bondscoach marco van Basten opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal.

Oranje speelt op 9 februari een oefenwedstrijd tegen Engeland. Het is voor het eerst dat Gentenaar in de voorselectie is opgenomen. Vorig jaar werden Romano Denneboom en Said Boutahar al opgenomen in een voorselectie. Alleen Denneboom werd toen geselecteerd en mocht zelfs debuteren.

Het contract van Dennis Gentenaar bij NEC loopt aan het einde van dit seizoen af. De doelman blijft zeker niet bij NEC en door deze voorselectie vindt hij wellicht makkelijker een nieuwe club.

Verrassing voor Dennis Gentenaar

NEC-doelman Dennis Gentenaar was aangenaam verrast toen hij hoorde dat hij is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal.

“Ik had er niet op gerekend en nu al helemaal niet. Nooit eigenlijk. Er werd wel vaak over gesproken, maar zolang je niks hoort, verwacht je het ook niet. Ik hoorde het bij NEC tussen twee trainingen door. Het drong eerst niet eens helemaal tot mij door. Dit is echt het mooiste wat er is.”

Gentenaar speelde nog nooit voor een vertegenwoordigend elftal: “Ik heb wel eens selectiewedstrijden gespeeld voor onder 15 ofzo, maar geen interland.”

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan