Er komen oude tijden

We gaan weer terug naar oude tijden. De tijd van Lok die scoorde ondanks de pinnen in zijn been. De tijd van Brookie met zijn gevaarlijke uittrappen, maar ijzersterk in één tegen één situaties. De tijd waarin voorzitters geen beloften doen over aankopen, omdat ze bij voorbaat al weten dat ze die, vanwege de financiele situatie, niet waar kunnen maken. De tijd waarin technisch directeuren vertrouwen uitspreken in de huidige selectie, alleen maar omdat er geen cent te makken is. De tijd waarin er geen linkerrijtjes en europees voetbal worden genoemd, maar van week tot week gekeken wordt hoe het ervoor staat, want je weet maar nooit. De tijd waarin ambities diep in de koelkast zijn weggestopt. De tijd zonder investeerders die groeibriljantjes halen die buitensporig veel verdienen.

Erg? Helemaal niet, want wat is nou mooier dan eindelijk weer eens met beide benen op de grond staan en oude Nimweegse helden aan het roer?
Alleen wel jammer dat al die dromen nu echt lekkegeprikt zijn en dat van al die die mooie beloften de laatste anderhalf jaar geen enkele is uitgekomen.

Toch raar dat de zandmannetjes van die dromen en de grootpraters die met die beloften kwamen nu net doen alsof ze dit altijd zo gewild hebben. Morgen het bier en blowbeleid maar afschaffen, het balkenshirt herinvoeren en spelers halen die met geitenwollen sokken onder hun kousen spelen? Want als we het toch over oude tijden hebben…

Liever nacompetitievoetbal, dan Europees voetbal, toch? ….toch?(ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan