Eindelijk weer eens reden voor een feestje…

Zaterdag was er dan eindelijk die broodnodige overwinning, NAK werd het slachtoffer en de manier waarop het gebeurde was misschien nog wel het mooist. De punten werden namelijk gestolen, als een dief in de nacht door Tininho en Ebbinge met hun handlangers.

Het had veel weg van het “Nimweegs kwartiertje” dat aan het begin van dit seizoen in Den Haag (ook twee keer scoren in het laatste kwartier) begon maar nooit een vervolg kreeg.

Het (door Frans Hendriks) gesponsorde uitvak ontplofte dan ook, en vierde de overwinning alsof Europees voetbal nog binnen handbereik was. In de bussen naar Nijmegen werd het feestje nog groter toen bekend werd dat de complete selectie (op aandringen van Cees Lok) nog even naar de Eendracht kwam om de overwinning met ‘ons’ te vieren.

In een bomvolle Eendracht druppelde de selectie binnen maar waren de meeste ook weer weg na één of twee biertjes, uitzondering op deze regel was Arjan Ebbinge. Rond 1:00 uur ’s nachts was hij nog steeds in de Eendracht met een handjevol supporters aan het nagenieten van de overwinning.

Respect voor Ebbinge en ook de rest van de selectie maar aan de andere kant vond ik het allemaal ook een beetje overdreven, het gehele seizoen is inmiddels uitgelopen op één grote teleurstelling en dan win je weer een keertje en dan komt de selectie feesten!

Ik ben benieuwd of de heren voetballers ook zo bereidwillig zijn, als we in April weer geen inzet zien en onverhoopt verliezen en de zevenklapper tegen Fietstas aan onze neus voorbij zien gaan…

Maar eerst nog even nagenieten en als bonus een ‘vrij’ weekend, waar in NEC vast wel wint van die Tielse formatie. Dan komen we net voor die belangrijke wedstrijd tegen Fietstas misschien nog wel in de “winning mood”… (Pat)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan