Demouge wil de Nijmegen Tattoo niet

NEC – voetballer Frank Demouge baalt eigenlijk. Want hij wil geen Nijmegen Tattoo van Henk Schiffmacher.


Schiffmacher, de wereldberoemde tatoeëerder en kunstenaar, heeft voor het jubilerende Nijmegen een tatoeage ontworpen in samenwerking met galerie Magenta.


Aanvankelijk zou een bekende Nijmegenaar de tatoeage laten zetten op z’n lichaam. De naam van Frank Demouge is daarbij verschillende keren gevallen. “Maar”, zegt de voetballer nu, “ik heb destijds al aan Schiffmacher en de galerie laten weten dat ik het niet doe. Ze blijven echter maar volhouden dat ik ‘m wel zou laten zetten.”


Rien Otto van Magenta is onaangenaam verrast. “We hadden nog gezegd: ‘Wacht eerst het definitieve ontwerp af en neem dan een beslissing’. Maar ja, als hij niet wil, dan zoeken we een ander. Wat dat betreft staat de telefoon roodgloeiend, want iedereen wil een echte Schiffmacher op z’n lijf”, aldus Otto.


Schiffmacher en Otto gaan volgende week bekijken welke bekende Nijmegenaar, maar het mag ook een bekende Nederlander worden, nu wel in aanmerking wil komen voor de tatoeage.


“De presentatie van de Nijmegen Tattoo is in ieder geval wel op Eerste Paasdag in The Matrixx. Het tatoeëren zal zeker wel eerder plaatsvinden. Of in galerie Magenta of op een andere locatie. Dat hangt ook een beetje af van wie hem krijgt.”

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina