Demouge weer lang aan de kant

Pech blijft Frank Demouge achtervolgen. Onderzoek in Amsterdam wees gisteren uit dat de spits van NEC last heeft van een botkneuzing voor in de rechterknie. Die houdt hem mogelijk weer maanden aan de kant. Enige pluspunt: een nieuwe operatie is van de baan.


“Ik kan wel janken”, zegt Demouge uit de grond van zijn hart. “Maar ik weet nu tenminste wat het is. Alle reacties in de knie van de afgelopen tijd zijn hierop terug te voeren. Ik mag twee weken niet met een bal schieten en daarna moeten we langzaam gaan opbouwen en kijken hoe de reactie is. Het duurt waarschijnlijk twee maanden, of iets langer of korter.”


Demouge speelde maandag een helft in Jong NEC, maar kreeg weer last van zijn rechterknie. “De volgende dag was mijn knie zo dik als een basketbal. In het ziekenhuis in Nijmegen werd niet echt duidelijk wat er aan de hand was. Ze dachten steeds aan mijn meniscus en wilden misschien weer opereren. Toen heb ik gelukkig een second opinion laten doen. Anders was er misschien iets weggehaald wat helemaal niet had gehoeven. In Amsterdam zagen ze het meteen.”


In het seizoen dat zijn contract afloopt heeft Demouge door al het blessureleed pas vier wedstrijden achter zijn naam staan. “Iedereen weet hoe belangrijk dit jaar voor me is. Maar het duurt zo lang dat ik me onderhand buiten de groep voel staan. Soms voel ik me moedeloos, maar toch probeer ik positief te denken. Misschien kan ik over een maand wel spelen en dan komen toch de belangrijkste wedstrijden om het te laten zien.”

Bron: Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan