De voorbereiding zit er op!

Na gisteravond zit de voorbereiding van NEC er op. In een matige wedstrijd won NEC met 1-0 van Zwolle, een ploeg die dit seizoen niet eens mag dromen van promotie. Bartje scoorde uit een scrimmage na een half uur spelen het enige doelpunt. Even later had Niedzielan eigenlijk rood moeten krijgen, de Pool ging schreeuwend naar de grond toen hij werd gehaakt, stond gelijk weer op duwde de ‘dader’ keihard omver (voor de ogen van de scheidsrechter) en ging daarna zelf weer gelijk naar de grond. De scheidsrechter was lief voor de Pool en gaf slechts geel.

In Hasselt zijn ze trouwens ook ‘lief’, een broodje hamburger voor nog geen euro en een frietje voor iets meer dan een euro is weer eens wat anders dan die MrDugOut prijzen die we gewend zijn. Over de tweede helft kunnen we kort zijn, Denneboom en Grot moesten voor gevaar zorgen in de tweede helft. Volgens Lok deed Denneboom dat ook maar op veel foute passes na heb ik niks van hem gezien. Grot kwam er overigens totaal niet aan te pas.

Na de wedstrijd moesten de reserves die niet waren ingevallen nog een training afwerken, dit tot ongenoegen van de ongeïnspireerde Boutahar die chagrijnig rondliep in Hasselt. Dinsdag wacht Sparta’25 in de 1e ronde van de beker als tegenstander, hopelijk worden we er dan niet weer door een Sparta uitgeknikkerd! (Pat)