Cafe amusement zonder diepgang

Wanneer je iets uit een ander programma meeneemt of overneemt wordt alles snel nep en gemaakt, zo is duidelijk te zien bij het TV programma Café de sport van talpa. Ik had gehoopt op een serieus discussieprogramma waarin het voetbalweekeinde onder het genot van een borrel nog eens werd nabesproken met kenners en supporters.
Helaas is het een net niet amusementsprogramma geworden door Jack en zijn kopspijkers-formule aan de ene kant en mist het de diepgang met Humberto Tan aan de andere kant, omdat er naast een kenner ook een gast buiten het voetbal wordt gekozen, waardoor het al snel over de koetjes en de kalfjes van het voetbal gaat.
Jammer, want een serieus programma met een belangrijke rol voor supporters (en dus niet gegoten in een grappig amusementsjasje) had zeer zeker een verrijking voor de televisiewereld kunnen zijn. Mijn enige hoogtepunt van gisteren: het Nijmegen 2000 shirt dat duidelijk zichtbaar was om het lijf van TV-icoon Harold die bij de bar (toeval?) stond.
Hopelijk wordt de formule aangepast, dan kan het misschien nog wat worden. Tot die tijd, toch maar studio voetbal kijken. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.