Bieractie

Vandaag was er weer een gezellig supportersfeest in de Eendracht. Behalve alle selectiespelers, bestuur en technische staf van onze club, was ook Arjan Ebbinge aanwezig om echt afscheid te nemen van de supporters. Bij het officiele afscheid kon dat niet, omdat Arjan de volgende dag moest voetballen en dan gaat een echte sportman natuurlijk niet een feestje bouwen op de avond voor een wedstrijd.
Vandaag kon het natuurlijk wel en al snel kwam de volgende wedstrijd van RBC als gespreksonderwerp voorbij. Natuurlijk gunt iedere NEC supporter Eppie en de rest van RBC een overwinning volgende week, wanneer de glasbakbewoners Roosendaal aan gaan doen. Spontaan beloofden diverse supporters meteen een krat bier aan Eppie wanneer hij zou scoren komende week. Iemand anders had ook meteen één krat bier over voor de rest van het team en met een beetje lobbywerk kwam er een echte superactie bovendrijven:
Wanneer RBC wint dan krijgt iedere speler in de selectie een krat bier. Dat zijn dus twintig kratjes bier. Voor ieder doelpunt dat Eppie scoort, krijgt onze oude held 10 kratjes bier extra. Bij een overwinning dankzij een goal van Eppie kunnen we dus 30 kratten bier gaan afleveren in Roosendaal. Als dat geen motivatie is om die rijnrenners een nederlaag toe te brengen, dan weten we het niet meer! Overigens zal Eppie deze wedstrijd gesteund worden door in ieder geval 10 supporters die de lange reis vanuit Nijmegen naar Roosendaal gaan maken. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan