Arjan Ebbinge weer bij kennis (update!)

23 november – Arjan Ebbinge weer bij kennis!
Na ruim drie weken en vijf operaties is Arjan Ebbinge voor het eerst weer bij kennis geweest.

De verdediger van RBC Roosendaal hield aan een botsing met Tim Cornelisse van FC Utrecht een scheur in zijn dunne darm over.

Een operatie bleek noodzakelijk. Ebbinge verbleef sindsdien op de afdeling intensive care. Hij werd kunstmatig in slaap gehouden en om het herstel te bevorderen werd de wond diverse malen schoongespoeld.

Na drie weken is de RBC’er uit zijn coma ontwaakt en kwam hij voor het eerst weer uit bed. Hij maakt het naar omstandigheden goed.


Bron: VI


11 november – Update Eppie (7)
Voor de vierde keer onder het mes in 10 dagen tijd. Eppie slaapt nog steeds en is ook nog steeds stabiel, zoals dat in dokterstermen heet. Kom op Eppie!

Iedereen kan nog steeds mailtjes sturen naar eppie@detrouwehonden.nl


7 november – Update Eppie (6)
Vandaag werd bekend dat Eppie voor de derde keer is geopereerd, omdat hij koorts kreeg.
edit: De toestand is nu weer stabiel. Het lijkt erop dat het nu weer ietsje beter gaat.


5 november – Update Eppie (5)
Na een hectische dag is Arjan nu weer stabiel. (ble)


4 november – Update Eppie (4)
Eppie is vanmorgen alweer onder het mes gegaan. Gisteren leek dat nog niet nodig, maar vanmorgen is hij dus toch geopereerd. Over de toestand van eppie is niks bekend…

KOM OP EPPIE!!!!


4 november – Update Eppie (3): reactie van Claudia Ebbinge
Lieve mensen,

Ik weet niet hoe ik moet beginnen maar wil iedereen bedanken namens Arjan voor de geweldige steun die hij krijgt van jullie hij kan die heel goed gebruiken.

Op dit moment ligt hij nog steeds op de I.C.
Zijn toestand is stabiel,maar moet zeker nog 2 weken op de I.C blijven.
Hij word in slaap gehouden om zo tot herstel tekomen.
Veel mensen willen een bloemetje sturen,maar dat is niet toegestaan op de afdeling i.v.m bacterien.
Graag zou ik jullie alles willen vertellen maar ben op.
Zo gauw als de toestand beter is zal ik dat zeker doen voor
jullie allemaal.

Nogmaals bedankt namens Arjan Ebbinge ik weet zeker dat hij dat fijn vindt, al die steun van jullie.

Claudia Ebbinge.


3 november – Update Eppie (2)
Het gaat iets beter met Arjan Ebbinge. De verdediger ligt nog steeds op de intensive care van het Universitair Medisch Centrum in Utrecht, maar zijn toestand is inmiddels stabiel. Afgelopen dinsdag werd hij geopereerd aan zijn dunne darm. Sindsdien wordt hij slapend gehouden op de intensive care. Vandaag wilden de artsen Ebbinge opnieuw opereren, maar daar is vanaf gezien omdat het iets beter gaat met de speler. Hij blijft nog wel op de afdeling intensive care, aldus Omroep Brabant.

Het gaat dus iets beter! Gelukkig! kom op Eppie!


2 november – Update Eppie
Het gaat nog steeds niet goed met Eppie. morgen wordt hij naar alle waarschijnlijkheid weer geopereerd. Op dit moment wordt Eppie slapende gehouden en ligt hij nog steeds op de intensive care afdeling. Kom op Eppie!

(Er zijn inmiddels al 200 mails binnen, waaronder naast veel reacties van NEC-fans ook veel reacties van supporters van o.a. Heerenveen, NAC, Utrecht, Groningen, RBC, Willem II, dank daarvoor!)


1 november – Mailactie voor Eppie
Vandaag werd bekend dat Eppie ernstig gewond is. Hij heeft interne bloedingen en praat moeilijk, hier het persbericht:

Arjan Ebbinge blijkt ernstig gewond

RBC- speler Arjan Ebbinge blijkt zondagmiddag in de wedstrijd tegen FC Utrecht ernstig gewond te zijn geraakt. Ebbinge liep in een duel met Tim Cornelisse in de vijfde minuut bloedingen op bij nieren en milt. De voormalige NEC- verdediger verblijft momenteel in het Utrechts Medisch Centrum ( UMC). Vandaag zal besloten worden hem al dan niet te opereren. Ebbinge, gisteravond vanaf zijn bed: „ Het gaat helemaal niet goed. Ik krijg het ene onderzoek na het andere. De situatie is, denk ik, vrij ernstig. Morgen beslissen ze of ik onder het mes ga. Ik voel me beroerd genoeg, heb ook moeite met praten.”

Eppie stond altijd klaar voor NEC supporters en hopelijk kunnen we nu wat terug doen door hem een hart onder de riem te steken! Mail je steunbetuiging/beterschapswens naar eppie@detrouwehonden.nl!

Jeffrey, NEC4EVER en ik zorgen er voor dat de mailtjes bij Eppie terecht komen!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan