Aanbod Dordrecht doet De Nooijers twijfelen

Gérard en Dennis de Nooijer gingen al uit van een terugkeer naar de amateurs. Een nieuwe aanbieding van FC Dordrecht doet de Zeeuwse tweeling twijfelen.


Het aanbod van FC Dordrecht kwam als een verrassing voor de gebroeders De Nooijer, die eind maart formeel ontslag kregen aangezegd door de club uit de Gouden Gids Divisie. ‘Maar ik heb altijd gezegd dat ik ervoor open zou staan als een profclub zich zou melden’, zegt Gérard in PZC.

‘Ik had het ook niet meer verwacht. Destijds had ik echt het idee dat FC Dordrecht van ons af wilde. Om die beslissing voor te zijn hebben we toen zelf gezegd dat we zouden stoppen’, aldus Dennis.

De Nooijers hebben het aanbod in beraad. Over een week verwacht het tweetal uitsluitsel te kunnen geven. ‘Het is een redelijk aanbod. Maar dat is niet het belangrijkste. Dat in namelijk of ik het nog kan opbrengen’, aldus Gérard. ‘Het is ook mogelijk dat alleen Dennis of alleen ik nog een jaar doorga.’

Ook willen de broers De Nooijer een gesprek met de nieuwe trainer Jurrie Koolhof, voordat ze afzonderlijk van elkaar een beslissing nemen. ‘Ieder maakt zijn eigen keuze’, aldus Dennis.

FC Dordrecht heeft zich wel al verzekerd van nog een jaar Reinald Breinburg. Met Feyenoord werd overeenstemming bereikt over de verdediger, die ook volgend seizoen op huurbasis actief is aan de Krommedijk.

Bron: VI

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.