Zingt u mee?

De volgende Gelderse derby, die waar wij niet aan deelnemen, staat voor aanstaande donderdag al weer op het programma. Donderdag? Ja, donderdag, want in het weekend is de hal in Elden al bezet, ik citeer:
“Bij aankoop van een huishoudelijk apparaat of persoonlijk verzorgingsproduct van Philips, krijg je twee GRATIS kaarten voor het Philips AMeezing Concert, ter waarde van 40 euro per stuk. Philips sluit het jaar spetterend af en wil dat doen samen met jou, als klant van Philips huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorgingsproducten. De titel zegt het al, we gaan met z’n allen met de bekendste muzikale meezingers meezingen. Tal van bekende nationale artiesten zingen op het podium de allerbeste meezingers en jij kunt uit volle borst meezingen. Irene Moors en Carlo Boszhard presenteren deze unieke avond waarin jij ook een beetje de artiest bent.”
Op zondag moet de rommel van de meezingende huismoeders snel worden opgeruimd, want in daaropvolgende week staan de Frans Bauer Kerstshows op het programma…..welkom in arnhem! (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan