Neeskens ontslagen!

De kogel is dan eindelijk door de kerk, Johan Neeskens is door het bestuur op non-actief gesteld en heeft de club per direct verlaten. Tot aan de winterstop (alleen de wedstrijd tegen Heerenveen rest nog) nemen De Groot en Lok de taken waar, in de winterpauze wordt vervolgens bekeken hoe nu verder.
Het was duidelijk dat maatregelen na het zoveelste debacle gister niet uit konden blijven en dan is de trainer altijd het makkelijkste slachtoffer. Hoewel het maar zeer de vraag is of dit nu de oplossing is van alle problemen, lijkt het voorlopig de beste oplossing. Desondanks is het natuurlijk een treurig bericht, dat ook duidelijk maakt dat het bestuur maar eens bij zichzelf te rade moet waarom destijds besloten is na een zeer moeizaam vierde jaar de trainer een nieuw contract aan te bieden.
Rest ons nog Johan Neeskens te bedanken voor de afgelopen jaren, waarin hij ons naar een absoluut hoogtepunt voerde door Nijmegen na 20 jaar Europees voetbal te brengen. Johan, jammer dat het zo moet aflopen, het ga je goed! (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan