Zaterdag 18 september openingsfeest SV & BNN

Na afloop van de wedstrijd NEC ? PSV op zaterdag 18 september aanstaande organiseert de Supportersvereniging in ?De Eendracht? een grandioos openingsfeest met medewerking van BNN.

De Supportersvereniging hoopt dat dit ?beginfeest? net zo?n succes gaat worden als het eindfeest dat traditioneel ieder jaar na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen wordt georganiseerd zodat ook dit een traditie gaat worden! Ook op dit beginfeest zullen spelers, trainers, begeleidingsstaf, directie en bestuur van NEC aanwezig zijn en zullen de nieuwe spelers nader aan de supporters worden voorgesteld. Het is dè kans voor supporters om in een gezellige sfeer kennis te maken met de nieuwelingen en een praatje te maken of op de foto te gaan met spelers of trainers!

The Beats of BNN
The Beats of BNN is een erg vette drive in show van de populaire jongerenomroep BNN.
De DJ’s zetten een knallende licht- en geluidsshow neer met veel spelletjes en grappen…. en afwisselende muziek! Geen standaard 13 in een dozijn drive in show dus! Het decor van de show is een stoere staalconstructie met een hypermoderne licht- en geluidshow. Op de monitoren worden highlights uit BNN-programma’s vertoont, zodat het publiek zich niet hoeft te vervelen. Natuurlijk ontbreken ook de BNN-gadgets niet!

The beats of BNN: de lekkerste beats,de vetste dj’s!!

Datum: za. 18 september 2004
Tijd: vanaf 20:30 uur (na NEC ? PSV)
Locatie: Multifunctioneel Sportcomplex ?De Eendracht? (pal naast het Gofferstadion)
Toegang: gratis voor leden van de Supportersvereniging NEC (1 introducé per lid toegestaan)


Bron: Supportersvereniging NEC

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan