VVV zet Arno Arts uit de selectie

Trainer Adrie Koster van VVV-Venlo heeft Arno Arts vanwege kritische uitspraken in het weekblad Voetbal International niet opgenomen in zijn selectie voor het duel vrijdagavond met FC Volendam. Volgens de coach heeft de 35-jarige middenvelder zich niet aan de afspraken gehouden.

“Als intern iets wordt besproken, moet dat ook zo blijven”, aldus Koster in Het Limburgs Dagblad. “Arno Arts heeft dat niet gedaan. Daarom heb ik hem niet bij de selectie genomen en heb ik hem een sanctie opgelegd. Welke? Dat hou ik voor mezelf. Ik ga daar niet te koop mee lopen. De zaak is afgesloten. Dat heb ik iedereen duidelijk gemaakt.” 
 
Arts was vorig seizoen nog aanvoerder van VVV, maar moet deze jaargang genoegen nemen met een rol op het tweede plan. “Koster is niet helemaal eerlijk”, stelde Arts eerder deze week in VI. “Marcel Meeuwis en Edwin Linssen waren gehuurd, kwamen definitief naar Venlo en moesten spelen. Als Koster gewoon had gezegd dat ik de jongeren in de weg sta en dat ik me moet richten op een rol als mentor, dan had ik er gemakkelijker vrede mee kunnen hebben. Ik wil niet weg en ik denk dat alles ook wel op zijn pootjes terechtkomt. Ik moet eerlijk zeggen dat we punten hebben gepakt, maar nog niet zo heel goed hebben gespeeld. Ik ga ervan uit dat ik dit seizoen mijn speelminuten nog wel zal krijgen.”

Bron: Nieuws.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan