Voor een duppie op de eerste rang, maar op de vijftiende plaats.

Het lijkt bijna een soap te worden. Nu laten Looyen en Van Delft weten dat de positie van de Nees niet ter discussie staat.
Maar er wordt wel gesproken over verdedigender voetbal en volgens Hans op TV Gelderland moeten Muslu Nalbantoglu en Charles Kazlauskas een kans krijgen.

De Nees krijgt dus alle vertrouwen, maar Leen en Van Delft bepalen wel welke koers er gevaren moet worden. Een raar verhaal, want als je volledig achter de trainer staat, dan nuil je niet over het tactisch beleid. Doe je het toch, dan heb je dus geen vertrouwen in je trainer!

Nees heeft al aangeven dat hij blijft, dus dat zal (gezien de afkoopsom) ook wel gebeuren, tenzij er een potje geld beschikbaar komt.

Of NEC dacht de hoofdprijs te hebben behaald door de topcoach voor veel minder geld te houden, maar de hoofdprijs valt opnieuw tegen.

Of NEC dacht Nees af te kunnen schepen door hem een laag contract aan te bieden, maar waar Nees (helaas) op in bleek te gaan, waardoor de problemen bleven.

Hoe het precies is gegaan weten we niet, maar meedoen om de prijzen blijkt nu al een utopie, waaruit we kunnen concluderen, dat het technisch beleid heeft gefaald voor dit seizoen. Niet alleen Neeskens is daar schuldig aan natuurlijk.

Voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, kan ook een hele dure grap worden, zo blijkt maar weer. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan