Sinterklaas

Daar waar wordt gediscussieerd over spreekkoren en normen en waarden de laatste tijd, kan het “zie ginds komt de stoomboot” tijdens Andorra-Nederland volgens de KNVB geen kwaad, en kan voetbalkijkend Nederland gezellig met de pepernoten en taai-taai poppen op de vuist een aardig stukje meezingen in de luie stoel. Ook oma neuriet het alleraardigst deuntje zachtjes mee en mama geniet stilletjes terwijl ze de kinders een tweede glaasje prik serveert.
Tja, eerlijk is eerlijk, als het op Oranje-support aankomt is de KNVB niet kinderachtig … Hoewel ? Wat ziet mijn oog zo halverwege de 1e helft ? Een Nederlands spandoek wordt verwijderd achter het doel van de Adorrese doelman… Wat zou erop staan ? Een kwetsende tekst wellicht aan het adres van de bondscoach ? Een racistische leus ten opzichte van Melchiot ? Nee…zie ik het goed ? Wat staat daar ? ” Vergeet het maar, zonder Gentenaar”
Inderdaad KNVB, absoluut belachelijk en onvergeeflijk… De roe erover, in de zak, en hop, naar Spanje die stoute supporter ! (ingezonden door Houtenklaas)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan