Volksclub ellende

Op de site van Lunatic news (Feyenoord fanzine) moeten ze hard lachen om het ‘proefzitten’ in het Goffertstadion. Reeds vorig jaar al kwam NEC op het “briljante” idee om toekomstige seizoenkaarthouders door NEC spelers en medewerkers persoonlijk naar de tribunes te laten begeleiden of om, onder het genot van een kopje koffie, eventuele brandende vragen te beantwoorden. Als extraatje mogen die seizoenkaart-geïnteresseerden ook een kijkje nemen in de kleedkamer van NEC of in één van de skyboxen in het Goffertstadion.

Het lachen van de feyenoorders is terecht, want hoe kun je het in godsnaam verkopen als je je aan de ene kant als een debiel loopt uit te sloven voor nieuwkomers om ze op deze doorgeschoten manier welkom te heten, maar tegelijkertijd aan de andere kant oude trouwe seizoenkaarthouders laat oprotten uit hun vakken, omdat ze niet voldoen aan het bedrijfsprofiel?

Ach ja misschien dat ik ook eens ga kijken, dan kan ik eens een keer die kleedkamers zien, want de rondleiding op de open dag is altijd vol. Maar supporter zijn van NEC heeft ook wel z’n voordelen. Zo is er bij ons een supportershome en kun je bij de aanschaf van een seizoenkaart echt persoonlijk contact krijgen met de club en de spelers, zelfs onder het genot van een kop koffie en dat alles op kosten van de club! Het enige dat je hoeft te doen is slechts één simpele telefonische reservering! Dat is nog altijd beter dan buiten in de regen staan voor de wedstrijd met een Oranjeboompje en wanneer je dan daarover wilt klagen bij de club via je mobieltje, dan hoor je via een bandje: SMS KUIP AAN naar 4040 en kijk of jij een “meet en greet” gewonnen hebt met je favoriete speler!

Vanuit welk perspectief je het ook bekijkt, het valt soms niet mee om supporter te zijn van een volksclub.(ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan