Ut Swerte Schoap Februari 2004: De selectie van NEC

Ut zevende schoap is over de dam! De selectie van NEC werd voor de tweede keer dit seizoen gekozen als swert schoap en om precies dezelfde reden als in November 2003: Wedstrijden verliezen na de rust!

Door 122 (50%) bezoekers werd de selectie gekozen tot “Ut Swerte Schoap” van de maand Februari, dit was dan ook meer dan terecht want de cijfers liegen niet!
Bij mede-laagvliegers FC Groningen & FC Zwolle werd na de rust verloren en thuis tegen Heerenveen werd een 1-0 ruststand na de rust weggeven: 1-2.

Als goede tweede eindigde ook de selectie maar dan voor de wanprestatie tegen Sparta voor de Amstel Cup met 75 (31%) stemmen. NEC werd na strafschoppen uitgeschakeld tegen de club uit de Gouden Gids-divisie.

Met 15% eindigde NEC met de contractverlenging voor Johan Neeskens als derde, laatste werden de supporters die niet aan de actie tegen FC Utrecht meededen met maar 9 (4%) stemmen.