Twijfelgevallen voor cupwedstrijd tegen Sparta

De opstelling van NEC voor de kwartfinale in de strijd om de Amstel Cup, dinsdagavond op het Kasteel tegen Sparta, is op dit moment nog volstrekt onduidelijk. Op de training van maandag ontbraken de geblesseerde Mike Zonneveld en de zieken Dejan Govedarica en Rob Wielaert. Peter Wisgerhof trainde wel mee, maar is net als Govedarica en Wielaert een twijfelgeval, hun inzetbaarheid wordt pas voor de wedstrijd bepaald. 
 
Baretto
Het is wel vrijwel zeker dat NEC’s jongste aanwinst, de Paraguayaan Edgar Baretto, voor het eerst deel uitmaakt van de selectie. Hij heeft slechts één keer getraind en zal op de bank plaatsnemen.
 
NEC zal in Rotterdam ondersteund worden door zo’n 1500 meereizende supporters. 
 
Sparta
Tegenstander Sparta kende afgelopen een goede generale voor de ontmoeting met NEC Op het eigen Kasteel werd BV Veendam met 3-1 verslagen, mede dankzij een treffer van de onlangs bij NEC vertrokken Dennis de Nooijer. Sparta staat op de tweede plaats in de Gouden Gids divisie op 5 verliespunten achterstand van koploper Helmond Sport. 
 
Trainer Mike Snoei kent weinig problemen en kan tegen NEC alleen niet beschikken over de geblesseerden Danny Koevermans en Lorenzo Rimkus. 
 
Arbitrage
Sparta-NEC staat onder leiding van scheidsrechter Ruud Bossen die wordt geassisteerd door zijn assistenten R.Wassink en H.de Graaf. Vierde official is H.Olde Olthof.
 
Radio Nijmegen
Stadsradio Nijmegen doet live verslag van deze bekerkraker. De uitzending duurt van 19:00-22:00 uur. Stadsradio Nijmegen is te vinden FM 107.8 (ether) en FM 93.1 (kabel). Ook is er een livestream via internet, kijk daarvoor op www.omroepnijmegen.nl.
 
Samenvatting
SBS6 zal aandacht besteden aan deze bekerwedstrijd. Op dinsdagavond om 23:15 uur wordt er een ruime samenvatting uitgezonden.
 
Loting
Woensdag staan de overige drie kwartfinale-wedstrijden op de planning; PSV-NAC, FC Utrecht-Heracles Almelo en FC Twente- Feyenoord. Na afloop van deze wedstrijden zal er tijdens de uitzending van SBS6 geloot worden voor de twee wedstrijden in de halve finales. 
 
Vermoedelijke opstelling Sparta : Frank Kooiman; Martin van Leeuwen, Danny Schenkel, David Nascimento, Frank Broers; David Mendes, Evgeny Levchenko, Menno Willems, Kiran Bechan; Ricky van den Bergh, Dennis de Nooijer 
 
Vermoedelijke opstelling NEC : Dennis Gentenaar; Pascal Heije, Rob Wielaert (of Peter Wisgerhof); Arjan Ebbinge, Jeffrey Leiwakabessy; Resit Schuurman, Björn van der Doelen, Youssouf Hersi, Jarda Simr; Frank Demouge, Andrzej Niedzielan


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan