Triest

Het blijkt dat NEC-supporters met een stadionverbod aanstaande donderdag niet welkom zijn in de Goffert om daar, samen met andere ‘thuisblijvers’ de ontwikkelingen in Waalwijk op de voet te volgen. Gelukkig besteedt ook Canal+ aandacht aan de wedstrijd dus kunnen zij in ieder geval op die manier meekijken of onze club Europees voetbal zal halen.

Desondanks vind ik deze regeling niet alleen erg flauw en asociaal, het is ook nog eens een domme regeling. Flauw en asociaal is het omdat de meesten met een stadionverbod, ondanks de populaire wijsheid dat dat ‘geen echte supporters zijn’, wel degelijk behoren tot de meest trouwe fans die NEC heeft en vooral had. Sommigen gaan misschien de laatste jaren minder naar uitwedstrijden dankzij de combi, in de tijd dat een combi niet meer zou zijn geweest dan een halfvol taxibusje, zaten zij wèl op de tribune! Ik zie het eventuele behalen van Europees voetbal als een bekroning van het supporteren van NEC, niet alleen nu maar ook toen het slecht ging, en de supporters uit de oude tijd hebben hier net zo hard aan bij gedragen als die van nu. Dat het NEC-bestuur hen nu durft buiten te sluiten vind ik dus zeer onterecht.

Dom is het omdat veel jongens met een stadionverbod nu op een andere manier de wedstrijd zullen willen volgen. Sommigen zullen dat in Goffertzicht doen, anderen zullen toch naar Waalwijk afreizen. Mijn vraag aan de heren en dames beleidsmakers: waar wil je je stadionverboden donderdag liever hebben, in de Goffert of in Waalwijk? Ook nog eens dom dus! Wat mij betreft zijn we donderdag één grote NEC-familie, maar onze Hansje denkt daar helaas anders over! (tho)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan