SVZW onderuit ondanks debuut van Jack de Gier

Zelfs het debuut van Jack de Gier, de gewezen spits van onder andere NEC, hielp SVZW afgelopen zaterdag niet verder. Het nacompetitieduel tegen HHC werd met ruime cijfers verloren: 2-5.

Oud-NEC-speler Jack de Gier debuteerde tien minuten voor tijd bij SVZW met een snoeihard schot dat door een HHC-verdediger nog net uit het doel kon worden gekopt. Op dat moment had HHC al een verdiende zege op zak, omdat de bezoekers na de zware wedstrijd van woensdag tegen Excelsior?31 monter aan deze wedstrijd begonnen en technisch de betere ploeg waren.

Jacco Slot bewees zijn waarde al in de eerste helft met twee doelpunten waaronder een snelle openingstreffer in de tweede helft. Serkan Karaali deed namens SVZW hetzelfde in de tweede helft en gaf de Wierdenaren bij 2-4 nog een sprankje hoop. Die hoop bleek ijdel want Gerard Kocks maakte aan alle Wierdense illusies een einde.

SVZW-HHC 2-5 (0-2). J. Slot 0-1 en 0-2, Drenthen 0-3, Karaali 1-3, Kroeze 1-4, Karaali 2-4, Kocks 2-5.

Bron: Tubantia