Condoleanceregister voor Vitesse geopend

De supporters van Vitesse lijken de hoop op handhaving op het hoogste niveau nu echt opgegeven te hebben, op het forum van de supportersvereniging van Vitesse is een condoleanceregister geopend om alvast afscheid te nemen van hun club. Lees, lach en geniet van dit prachtig stukje leedvermaak.


 


Afgelopen zondag ging Vitesse met 2-0 onderuit bij Roda JC, het was alweer de achtste wedstrijd op rij waarin Vitesse niet wist te winnen. Inmiddels komt misschien wel de laatste speeldag voor Vitesse op het hoogste niveau in zicht, nacompetitie is zondagmiddag het hoogst haalbare in het slotakkoord tegen FC Utrecht.


 


En het zit Vitesse (gelukkig ) ook niet mee. Spelers (oa. Heubach van Twente en Schut van Utrecht) van andere clubs die zich negatief uitlaten over Vitesse en zeggen dat ze Vitesse graag het laatste duwtje willen geven richting Gouden-Gids divisie, eigen spelers die met elkaar op de vuist gaan of niet in willen vallen, politie-agenten die een NEC-shawl ophangen in een Arnhems politiebureau en dan ook nog al die creatieve supporters van tegenstanders die allerlei originele spandoeken (zie foto’s) maken of 1200 voorkantjes van de Gouden Gids laten drukken.


 


Uiteraard zullen wij op 16 mei vanuit Den Haag met argusogen de ontwikkelingen in Arnhem, Volendam en Rotterdam nauw in de gaten houden. Voor de liefhebbers is het condoleanceregister van Vitesse hier te vinden.


 


Onderstaande foto’s kwamen wij tegen op FeanFans (fansite Heerenveen), RodaWorld (fansite Roda JC) en op ons eigen Eniesee.     


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan