Statement Johan Neeskens

Beste NEC supporters,

Ik heb me zaterdag na afloop van de wedstrijd NEC?AZ in te algemene zin uitgelaten over het gedrag van de NEC supporters. Jullie kennen mijn mening over supporters als 12e man en het effect wat dit gedrag kan hebben op een team in het veld. Jullie steun aan hen, ook als het minder gaat, is heel erg belangrijk voor het vertrouwen van de spelers.

Ik heb jullie altijd een fantastisch publiek gevonden en dat vind ik nog steeds. Het is nooit mijn bedoeling geweest om jullie in een negatief daglicht te plaatsen. Mijn boosheid was puur en alleen gericht op enkele mensen die het nodig vonden om zich op ontoelaatbare wijze te uiten richting één van mijn spelers.Ik begrijp dat jullie teleurgesteld zijn in de prestaties van NEC op dit moment en dat ben ik ook. In mijn emotie, zo kort na deze wedstrijd, heb ik niet de juiste woorden gebruikt en dat spijt me. Mijn boodschap is juist om jullie te vragen achter deze groep te blijven staan in goede en in slechte tijden. Ook achter de jongens die NEC na dit seizoen gaan verlaten. Zij staan tot het einde van dit seizoen onder contract en doen hun best voor de club en voor jullie.

Ik hoop dan ook dat wij op jullie steun kunnen blijven rekenen. Niet alleen voor de resterende wedstrijden in dit seizoen maar ook in het nieuwe seizoen wat komen gaat.


Samen zijn we NEC en samen zijn we het sterkst.
Johan Neeskens


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.