Start seizoenkaartverkoop 2004 – 2005

Vanaf morgen, woensdag 14 april start NEC met de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2004-2005. De huidige seizoenkaarthouders hebben zoals altijd ruim een maand de tijd om hun eigen plaats terug te kopen, zij hebben inmiddels allemaal de brochure met alle informatie voor het komende seizoen persoonlijk thuisgestuurd gekregen (sommige supporters ontvangen de brochure wellicht woensdag). 
 
In het volgende seizoen zullen de vakken C, D en E van het Goffertstadion iets anders ingericht worden dan tot nu toe gebruikelijk was. Vak C wordt gereserveerd voor NEC relaties en de vakken D & E zijn gereserveerd voor gezinnen, 60-plussers en leden van de NEC Juniors. Mede door het grote aantal jeugdigen op deze vakken zal hier ook een anti-rookbeleid van kracht zijn, roken op de vakken D en E wordt dus niet meer op prijs gesteld! Voor diegenen die buiten de bovengenoemde categorieën vallen en hun eigen plaats niet terug kunnen kopen zal NEC alles in het werk stellen om een passende oplossing te vinden. 



Verlengen van een NEC seizoenkaart kan via deze website maar uiteraard is iedereen ook welkom aan de receptie van het Goffertstadion op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur en op woensdagen tot 20:00 uur. Voor vragen kunt u bellen met de afdeling Supporterszaken & Ticketing op telefoonnummer 024-3590360.


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.