Stadiontest: Gelredome

Zondag 2 Mei, 14:30 uur
Vitesse-NEC (0-0) 2-2


Kosten
Buscombi : 20 euro(lid SV/HKN) & 22 euro (geen lid)

Kaartje (5,0)
Geld betalen voor een geel-zwart kaartje is nooit leuk maar wel met in het achterhoofd de mogelijke degradatie van Faillietesse en in de zak een voorkant van een gouden gids (zie foto).

Toilet (5,8)
Standaardtoiletten in Arnep dus weinig over te zeggen, een nipte voldoende.

Programmaboekje (NVT)
Niemand heeft een programmaboekje gezien en dus ook geen cijfer hiervoor. Overigens is het logisch dat er geen boekje is want zo’n boekje kost geld en als er iets is wat Faillietesse niet heeft is het dat wel….

Stadionspeaker & Muziek (7,2)
Eerlijk is eerlijk de kwaliteit van de muziek was erg goed! Af en toe leek het wel of Tiesto na zijn concert in Arnep was achtergebleven om zo de supporters tijdens de thuiswedstrijden wakker te houden!

Stadion (2,7)
Het is natuurlijk ook niet eerlijk een cijfer geven voor een stadion als ze die helemaal niet hebben. Misschien is het Gelresyndroom mooi voor een concert of parkeerplaats maar voor voetbal is het niet gemaakt. Hopelijk wordt er binnen afzienbare tijd ook geen voetbal meer gespeeld in Arnep.

Uitvak (5,8)
Bomvol uitvak is altijd mooi en al helemaal in Arnep maar dat net wat er sinds kort hangt is erg jammer. Ook is al dat geel-zwart om je heen niet echt lekker voor je kijkgenot…

Prijs/Kwaliteit Catering (6,4)
Persoonlijk ben ik van mening dat dit cijfer wel wat hoger had mogen zijn want de catering (friet, kroketten enz) is dik in orde alleen de prijzen zouden wel iets omlaag mogen. Erg goed trouwens dat de OHRA-kaart voor het eerst niet meer nodig was!

Sfeer (2,8 & 0-5)
Sfeer was uiteraard gespannen maar erg goed van onze kant, Faillietesse hoorde je alleen effe naar de doelpunten.

Veiligheid (7,0)
Ja die was uiteraard goed maar wat wil je met een peleton aan ME, politie en stewards. Jammer dat ze de politie-inzet nog niet zelf moesten betalen!

Eindcijfer (5,3)


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.