Staatsgreep?

Het is een raar verhaal wat te lezen valt op tv gelderland tekst. De investeerders houden hun hand op de knip omdat ze vinden dat de club (lees Looyen en technische staf) verkeerde spelers aangetrokken heeft.

Dit is toch niets meer en minder dan dat het vertrouwen wordt opgezegd in de verantwoordelijke man voor het aankoopbeleid? Ook de nieuwe aankopen krijgen een sneer, want zij worden niet goed genoeg gevonden om Europees voetbal te halen. Zou Denneboom nu ook kritiek leveren op de investeerders?

Ik weet nog niet wat ik er van moet denken. Aan de ene kant vind ik het positief dat er mensen zijn die hun nek uit durven te steken en kritiek durven te geven op de “heilige huisjes” in de Goffert. Ook vertolken zij nu juist de kritiek die onder veel supporters leeft.

Maar aan de andere kant toont het ook aan dat onze club haar stevige basis totaal kwijt is geraakt. Door de verkoop van het stadion, zijn we in het stadion overgeleverd aan de grillen van Ter Horst en door de financiele afhankelijkheid van investeerders is de club beperkt in haar groeimogelijkheden en ook, zo blijkt vandaag wel weer, in haar machtspositie. De investeerders belemmeren dus ook de groei van de club door niet het geld voor de broodnodige spits op tafel te willen leggen. Dat laatste is natuurlijk hun goed recht als ze vinden dat de club slechte spelers aankoopt naast “hun” investeringen, maar het gebrek aan scorend vermogen en misschien wel betere resultaten, blijft op deze manier ook bestaan.

Het lijkt er dus op dat we te maken hebben met een heuse revolutie. De revolutionaire investeerders vinden het aankoopbeleid slecht en willen veranderingen zien door middel van het geven van dit “hand op de knip” signaal.

Hier is de revolutie niet oranje gekleurd, maar geel zo lijkt het, waarbij geel lijkt te staan voor “Genoeg ergernissen: exit Leen!”
Morgen zal er wel een bosje anjers op het bureau staan van onze Leen.
(ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan