Die verrekte 2e helft!

De tweede helft is dit seizoen voor NEC een ernstig probleem. Enkele feiten: Zou de stand van de eerste helft ook de einduitslag zijn, dan zouden we liefst 12 punten meer gehaald hebben. Een verdubbeling van het aantal punten op dit moment en kijkend naar de ranglijst zou dat geen 14e, maar een 4e plaats betekenen met evenveel punten als Feyenoord!
Kijken we naar de goals bij NEC dan valt het verschil wel mee. NEC scoorde 9 keer in de eerste helft en 6 keer in de 2e helft een verschil van 3. Kijken we naar de tegenstanders, dan zien we een heel ander beeld: 7 goals in totaal in de eerste helft en liefst 19 goals in de 2e helft! Een verschil van 12 goals wat weer een onwaarschijnlijk hoog gemiddelde betekent van bijna anderhalve goal van de tegenstander in de 2e helft!
De pech is dat voetbalwedstrijden 90 minuten duren en geen 45, anders was Neeskens nog steeds een held geweest, was Ebbinge de man die Hesp deed vergeten en werd er weer volop gespaard voor het volgende Europese avontuur. Maar als telt niet en zeker niet in het voetbal! (Ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan