Selectie betaald mee voor kaartje FC Twente-NEC

Als dank voor hun steun gedurende de afgelopen wedstrijden biedt de selectie van NEC toegangskaarten voor de wedstrijd FC Twente-NEC van vrijdag 12 maart gratis aan. 
 
Supporters die deze wedstrijd bij willen wonen hoeven alleen de verplichte busreis naar Enschede te betalen, de toegangskaart is voor rekening van de NEC selectie. In het uitvak bij FC Twente is plaats voor maximaal 300 supporters. Deze actie geldt alleen voor de wedstrijd FC Twente-NEC van 12 maart 2004 en zolang de voorraad strekt. 
 
De NEC selectie is zich bewust van de teleurstellende prestatie die zij de afgelopen weken (met uitzondering van de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht) geleverd heeft. Ondanks dat is het publiek volledig achter de ploeg blijven staan. Meer informatie over kaartverkoop is te vinden op deze internetsite. Supporters met een TicketBox omwisselbiljet voor deze wedstrijd kunnen zich tijdens kantooruren melden bij het Goffertstadion en krijgen ? 11,– retour.


Bron: NEC-Nijmegen


Spelers NEC doen fans wedstrijd cadeau
De spelers van NEC bieden hun supporters de toegangskaarten voor de uitwedstrijd tegen FC Twente aan. Komende vrijdag mogen de Nijmeegse fans als dank voor hun steun gratis het stadion in Enschede in. Ze moeten wel zelf hun (verplichte) busreis bekostigen.
 
In het stadion van Twente zijn driehonderd plaatsen voor supporters van de tegenpartij. De voetballers van NEC voeren hun opvallende actie uit omdat ze zich bewust zijn van de teleurstellende prestaties die ze de afgelopen weken geleverd hebben. 
 
Met uitzondering van de thuiszege op FC Utrecht (4-0) heeft NEC sinds begin februari alleen nederlagen geleden tegen RBC (1-2), Heerenveen (1-2), FC Zwolle (2-1), FC Groningen (2-0) en Sparta (in de beker uitgeschakeld na strafschoppen). Desondanks bleef de aanhang NEC wel steunen, tot opluchting van de voetballers. 
 
In Duitsland heeft de selectie van Borussia Mönchengladbach eenzelfde soort gebaar gemaakt. De spelers van Borussia zullen de reis van vijfhonderd supporters naar de uitwedstrijd tegen Hansa Rostock op 10 april betalen. De club is van plan een trein te huren. 
 
De selectie wil met het gebaar de supporters bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun in de strijd tegen degradatie uit de Bundesliga. Het aanbod geldt voor clubleden en houders van seizoenkaarten. Entreekaartjes voor de wedstrijd zijn in dit geval niet inbegrepen.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.