Ruil Schuurman-Pothuizen bijna rond

NEC en FC Twente zijn bezig met een spelersruil. Daarbij zijn Resit Schuurman (NEC) en Patrick Pothuizen (FC Twente) betrokken.


Schuurman heeft maandag een driejarige overeenkomst getekend bij FC Twente. De Tukkers zien in hem de opvolger van rechtsback Van der Weerden. NEC is nog niet helemaal rond met Pothuizen. De centrale verdediger zou een tweejarig contract kunnen tekenen bij NEC.


Als de deal tussen NEC en Pothuizen niet doorgaat, blijft Schuurman gewoon bij NEC. Met de komst van Patrick Pothuizen heeft NEC de vacature centraal achterin ingevuld.


Bron: Omroep Gelderland


Schuurman en Pothuizen wisselen van club  


FC Twente is met Resit Schuurman van NEC Nijmegen rond over een driejarige verbintenis, aldus RTV Oost. De rechtspoot wordt in principe de opvolger van Van der Weerden. Er zit echter wel een “maar” aan de overgang. Patrick Pothuizen bewandelt namelijk de omgekeerde weg en moet nog medisch worden gekeurd. Mocht hij het niet eens worden met NEC, waar een tweejarig contract voor hem klaar ligt, dan zal Schuurman niet naar Twente verkassen.


Bron: FC Twente.net

Patrick Pothuizen keert terug naar NEC


NEC heeft, na Pascal Heije, opnieuw een versterking binnen. Ook Patrick Pothuizen zal de komende twee jaar voor NEC uitkomen. Daarmee keert de centrale verdediger (van FC Twente) terug naar De Goffert, waar hij van 1994 tot 2000 ook al voetbalde.

De transfer van Pothuizen, die behalve bij Twente en NEC ook uitkwam voor Vitesse en Dordrecht’90, maakt onderdeel uit van een spelersruil met gesloten beurzen, want NEC’er Resit Schuurman is bijna akkoord over een driejarig contract bij FC Twente, waar hij Chris van der Weerden moet opvolgen.


Op de medische keuring van Pothuizen na is de deal rond. De 32-jarige Culemborger werd tijdens zijn eerste periode bij NEC van aanvaller omgeschoold tot verdediger.


Bron: Vi.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan