Reisverslag Cork City-NEC deel 1 (+ foto’s)

Zondagmiddag verloor NEC met 1-0 in en tegen Cork City, wij van NEC1900 waren erbij en maakte het volgende verslag.Het vliegtuig van RyanAir dat ons naar Shannon vloog.


Zaterdagochtend vertrokken we met twee auto’s richting het vliegveld van Charleroi, vanuit daar vlogen we naar Shannon en vanuit Shannon was het nog drie uur met de bus naar Cork City.Aankomst op het vliegveld van ShannonBusstation in Cork City, na 8 uur reizen waren we er!


Na aankomst gingen we inchecken in Sheila’s Hostel (waar ook zo’n tien andere NEC’ers verbleven) en nadat iedereen zich had opgefrist zijn we even het centrum gaan verkennen en wat gaan eten.Het was bewolkt maar gelukkig wel droogAanplakbiljet van de wedstrijd bij een bookmakerIerse meiden zijn lang niet (meer?) zo lelijk als we dachten


Na het eten zijn we naar Turner’s Cross (stadion van Cork City) gelopen waar om vijf uur de training van de NEC-selectie op het programma stond. Toen we bij het stadion aankwamen waren er al een handjevol NEC-supporters in de pub van het stadion aanwezig met een tiental sponsors en medewerkers van NEC.


Even later arriveerde de selectie en technische staf met de bus bij het stadion en kon de training beginnen. Bij de training waren ongeveer vijftien NEC-supporters en een tiental sponsoren aanwezig. Ook Maarten Omvlee van Radion Nijmegen was aanwezig, hij interviewde na en rondom de training nog wat spelers en supporters van NEC.
Turner’s Cross staat midden in een woonwijkAankomst spelersbus bij het stadionWisgerhof en Wielaert lopen vrolijk het stadion binnenDe training in het stadionLeuk uitzicht vanuit je zolderraam!Met de sponsorbus weer terug naar de stad


Na de training kregen we nog een ‘lift’ naar de stad van de sponsors en medewerkers van NEC die meegereist waren en daarna volgde een gezellige avond/nacht in Cork City. Wat wel een minpunt was tijdens uitgaan waren de prijzen en de tijden, na twee uur is namelijk alles gesloten in Cork City.


In deel 2 van ons reisverslag de wedstrijddag van Cork City-NEC.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan