Red Bull-actie van HKN uitgebreid met spandoek!

NIJMEGEN EENDRACHT MAAKT MACHT…
Aansluitend op de Red-Bull actie van 3 maart jl. het volgende. Wij HKN hebben een 31 meter(!!!) lang spandoek gemaakt met de tekst:

WE ARE TOGETHER, WHAT WE CAN´T BE ALONE!

Het is de bedoeling dat deze wordt vastgehouden door de voorste rij supporters op de hazenkamp. (vak G+H) Dit natuurlijk als de spelers het veld op komen DUS OOK NA DE RUST! Graag willen wij dat iedereen dan zingt:

“We gonna win this, we gonna win this! You not! You not!” gevolgd door “We love you NEC, we do! We love you NEC, we do! We love you NEC, we do, oh NEC we love you!”Dit om de tegenstander duidelijk te maken dat de 3 punten in Nijmegen blijven en dat wij volledig achter de spelers staan! Laat zien en HOREN dat ons NEC in je hart zit, dus laat dit niet afhangen van de prestaties op het
veld!? En niet only sing when you’re winning. Alleen SAMEN staan we sterk. Het zou mooi zijn dmv. dit spandoek de ’12e man’ wakker te schudden zodat
hij opstaat en nooit meer gaat zitten. (zitten doe je maar thuis, achter teletekst…) Goedetijden, slechtetijden, NEC ten alle tijden!!!

Afgelopen woensdag hadden een aantal HKN leden al de volgende actie in uitvoering gebracht:

ACTIE REDBULL GEEFT JE DE 2E HELFT VLEUGELS!!
Zoals velen van jullie vandaag konden lezen in het gedeelte ?sprietjes? van de Gelderlander opperden veel supporters ?de spelers tijdens de rust Redbull te geven?.

Wij van HKN hebben vandaag daad bij het woord gevoegd. Twee vertegenwoordigers van HKN zijn vandaag met een treetje Redbull naar de Goffert gegaan. Bij het treetje zat een begeleidende brief (zie onder).

In de kleedkamer hebben we bij iedere kluisje van de spelers een blikje neergezet met een pamflet erbij. Duidelijk is natuurlijk wel dat het hier om een ludieke actie gaat. Daarbij komt wel kijken dat het onderste zinnetje dat met hoofdletters is geschreven niet aan dovemans oren voorbij moet gaan.

Bij deze willen we overigens nog wel even Theo van Benthem bedanken voor zijn medewerking, top! 
 
De Brief
?Beste NEC selectie,
Zoals we allemaal gemerkt hebben wil het met jullie niet echt vlotten in de 2e helft. Tegenstanders staan jullie al met een glimlach op te wachten zodra de 2e helft begint en zelfs de landelijke pers smult er ondertussen goed van. Wij van HKN zijn dit gezeik zat! Ondertussen worden er tal van redenen aangegeven maar wij denken de ware reden gevonden te hebben! Het probleem zit hem in de thee. Daarom hebben wij de actie ?Red-Bull geeft je in de 2e helft vleugels? in het leven geroepen. Doe ons en andere depressieve supporters een plezier en neem dit wondermiddel in de rust tot jullie en laat zien dat Red-Bull jullie inderdaad vleugels geeft!
 
WIJ, EN HOPELIJK DE REST VAN DE SUPPORTERS, STAAN ZATERDAG ACHTER JULLIE! 
 
Met vriendelijke groet,
 
HKN

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan