Reacties Neeskens & Ebbinge na Ajax – NEC

Trainer Johan Neeskens was na afloop van het verloren duel tegen Ajax tevreden over het spel van zijn ploeg. Hij merkte echter op dat één fout tegen Ajax te veel was.

“We hebben heel weinig kansen weggegeven maar bij het doelpunt ging het mis. Wisgerhof ging lopen met de bal en bereikte de spits niet en op dat moment werd zijn positie niet ingenomen. Dan weet je dat Ajax toeslaat”, aldus de oefenmeester.

Ook over aanwinst Andrzej Niedzielan was Neeskens te spreken: “Hij deed het redelijk, maar hij wordt nog niet altijd goed aangespeeld.”

Verdediger Arjan Ebbinge zag ondanks de nederlaag tegen Ajax positieve punten: “De organisatie stond vrij aardig, we hebben weinig kansen weggegeven en Niedzielan is heel sterk en behendig in balbezit.”De 1-0 nederlaag bewees volgens Ebbinge vooral dat één foutje tegen een ploeg als Ajax dodelijk kan zijn: “We maken een fout en je krijgt gelijk een goal tegen, daar is Ajax goed in.”

De Nijmegenaren kwamen zelf niet verder dan een paar corners. “We hebben zelf weinig kansen gekregen. Het plan was om verdedigend te beginnen en hopen op een kansje”, keek Ebbinge terug.


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan