Reacties na NEC-RBC

Schuurman speelt aardig maar baalt
Resit Schuurman zat sinds ‘FC Groningen-uit’ drie wedstrijden op de bank. Tegen RBC startte hij in de basis als rechtsback. Dat deed hij nietonverdienstelijk.

Na afloop van de wedstrijd had Resit Schuurman lak aan zijn eigen prestatie:”Het ging wel lekker, maar wanneer je verliest heb je er niets aan. Ik had er vooraf echt heel veel zin in. En dan gaat het weer op zo’n manier mis.”

Schuurman had niet het idee dat hij revanche moest nemen op zichzelf: “Het elftal draaide niet en er moest iets gebeuren. Nu ik er weer in stond heb ik gewoon mijn opdrachten uitgevoerd.”


NEC heeft geen antwoord op probleem 
Het ‘na rust-probleem’ van NEC zit na de nederlaag tegen RBC in de hoofden bij NEC. Zowel de spelers als de trainer blijven het antwoord op het probleem schuldig.

Op de vraag wat er nog te zeggen viel waren de antwoorden eens luidend. Dennis Gentenaar: “Helemaal niks, dit is kut en verder niks”. Aanvoerder Rob Wielaert: “Ongelofelijk, dit komt heel erg hard aan”.

Resit Schuurman had net als Gentenaar een krachtterm in huis: “Dit is gewoon klote. Peter Wisgerhof en Mike Zonneveld zeiden in koor “niks” en de rest schudde meewarig het hoofd.


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.