Reacties na NEC-Feyenoord

Rob Wielaert
NEC-aanvoerder Rob Wielaert kon zijn ogen niet geloven toen hij 12 minuten na rust op het scorebord keek. NEC verspeelde opnieuw direct na rust een voorsprong.

“Misschien gaan we wel twijfelen, ik weet het ook niet”, aldus Wielaert direct na afloop. “We speelde niet voldoende in de organisatie na rust.”


“Het was heel moeilijk voetballen en Feyenoord strafte onze fouten direct af. En dat terwijl we voor rust amper in de problemen kwamen”, vervolgt Wielaert. “We hadden na de winterstop vier punten kunnen hebben, maar daar hebben we nu niet meers aan.”


Johan Neeskens
NEC-trainer Johan Neeskens velde na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord (1-2) een hard oordeel. “Ik heb het verhaal al tien keer verteld. We komen na de rust het veld in of we nog in de winterslaap zitten.””


In de tien minuten na de rust gaf NEC de wedstrijd inderdaad uithanden. We waren in de tweede helft de mindere ploeg. Op basis daarvan is de winst van Feyenoord verdiend”, aldus Neeskens.


Feyenoord-coach Van Marwijk vond dat scheidsrechter Jol de wedstrijd vanwege de sneeuwval had moeten staken. Neeskens was het daar niet mee eens. “Gewoon spelen, de bal rolde.”


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan