Prijsvraag

Sinds enige tijd is er een speciale internetsite voor René van Rijswijk te vinden op http://members.lycos.nl/rijswijkfront/
Op deze site (die nog niet helemaal af is) hebben ze naast een gastenboek waar iedereen zijn lof voor deze held kan uiten ook een speciale prijsvraag uitgeroepen:’

“Het is de bedoeling dat je op een zo origineel mogelijke manier de wereld kennis laat maken met het fenomeen Van Rijswijk. Maak een filmpje waarin je René zijn naam brult in hartje Arnhem, of verf het plaatselijke politiebureau onder met Van Rijswijk leuzen … wees creatief!”

De winnaar zal in het bekende Guiness book of Rene komen te staan (wie wil dat nou niet?) en volgens de webmaster van de site kan de winnaar ook rekenen op een heuse meeting met Rene, waar hij of zij de kleren van het lijf kan vragen van deze voetbalgod. Of Rene hier zelf al van op de hoogte was is echter nog niet bekend.

Goed een prijsvraag dus. Nou in hartje Arnhem zie je maar weinig Vitesse-fans meer deze dagen, dus dat zal niet echt opzienbarend zijn en bij het politiebureau moet je meteen je ID laten zien aan Jan vd V. dus ook dat is niet verstandig. Degene die een duik durft te nemen in een soort zwembad in Harderwijk, zal wel winnen denk ik. Maar ja wie heeft dat nou niet over voor een heuse meeting met Van Rijswijk?(ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan