Pothuizen scherp aan de start

Patrick Pothuizen is terug op het oude nest en klaar voor de competitie. Hij is scherp.

“Ik weet inmiddels wat er gevraagd wordt in de voorbereiding en hoe dat het beste werkt voor mij”, aldus Pothuizen. Hij is ervan overtuigd dat NEC zaterdag gaat winnen van Willem II. “Een goede start is voor ons cruciaal.”

Naast Pothuizen speelt Rob Wielaert centraal achterin. Ebbinge lijkt eerste keus, maar hij is geschorst. “Mij maakt het niet uit wie er naast me staat”, zegt Pothuizen. “Mijn voorkeur gaat uit naar een linkspoot. Dat is handig vanwege de crosspass van achteruit.

Voor Romano Denneboom is er zaterdag sprake van een droomstart in de competitie. Hij speelt met NEC tegen zijn vorige club, Willem II.

Bijna had hij voor de Tilburgers het seizoen geopend tegen zijn nieuwe club. “Het was bijna rond toen NEC kwam, ik heb direct in Nijmegen getekend”, aldus Denneboom. Ik ben blij dat we met drie spitsen spelen, dat ligt me wel. Ik heb nog wedstrijdritme nodig, maar scherp ben ik zeker zaterdag.

Denneboom heeft via SMS contact gehad met Willem II-speler Frank van Mosselveld. “Hij vroeg om info. Ik heb ‘m natuurlijk vals voorgelicht, haha.”

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan