Polen verslaat Slovenië, Niedzielan scoort

Andrzej Niedzielan speelde vanavond met het Poolse nationale elftal zijn 9e interland. In Spanje werd de vriendschappelijke wedstrijd tegen Slovenië met 2-0 gewonnen. Niedzielan kwam na rust in het veld voor Wisla Krakow spits Zurawski en scoorde in de 65ste minuut de 2-0 voor Polen, het was de 5e treffer in de interlandcarrière voor de 24-jarige spits.

Aanstaande zaterdag speelt Polen opnieuw een vriendschappelijke interland. Tegen de Faroër Eilanden zal bondscoach Pavel Janas het dan zonder Andrzej Niedzielan moeten doen, hij keert morgen namelijk terug naar Nijmegen om zich met NEC voor te bereiden op de competitiewedstrijd tegen FC Zwolle, aanstaande zaterdag om 19:30 uur in het Oosterenkstadion in Zwolle.

Bron: NEC-Nijmegen

Andrzej Niedzielan ook op schot voor Polen

Andrzej Niedzielan is hot. Na zijn twee doelpunten voor NEC afgelopen weekend, scoorde de spits ook voor zijn vaderland Polen. Tegen Slovenië maakte de scherpe linkspoot de tweede treffer, waardoor Polen met 2-0 won. Voor Niedzielan was het zijn vijfde goal in negen interlands.

Bron: VI.nl