Ook wij 1200 kaarten!

Morgen staat Vitesse-Den Haag op het programma. Uiteraard hopen wij allemaal dat Vitesse thuis de boot in gaat, maar daar gaat dit stukje niet over.

In de aanloop naar deze wedstrijd is er weer het één en ander gebeurd, wat misschien ook nog wel voor ons van belang zou kunnen zijn.
Om zoveel mogelijk fans mee te krijgen heeft de fanclub van Den Haag sponsors bereid gevonden om de busreis te betalen (daar kan het dus wel!), waardoor de Haagse fans alleen het toeganskaartje hoefden te betalen. Het gevolg: 1200 man gaan mee om de geel-groenen te steunen.

Maar dan komt mevrouw Krikke weer aanzetten:
Er mogen maar 22 bussen met ADO-fans komen (1000 man en geen 1200 dus). Op de SOVS-site (waar deze info vandaan komt) staat verder: “Waarom is volslagen onduidelijk, want sinds het akkoord dat KNVB, Vitesse en SOVS in september 2002 hebben gesloten heeft de club niet alleen voldoende plaatsen in het bezoekersvak, maar ook de infrastructuur om die 1200 man te ontvangen. Hetgeen sindsdien ook bij herhaling en zonder problemen is verlopen. Na enig heen-en-weer bellen van ADO Den Haag en SOVS is het probleem overigens ook al weer snel opgelost. Er mogen alsnog 26 bussen afreizen…”

Het belachelijke is natuurlijk dat Krikke op woensdag nog roet in het eten wil gooien en dit ook nog eens tegen gemaakte afspraken in. Het mooie is dat er toch 1200 man aanwezig kunnen zijn. De reputatie van Den Haag fans is alom bekend, dus als zij ook 1200 kaarten mogen (geheel volgens afspraak) dan zou er ook niks in de weg mogen staan om op 2 mei ook 1200 NEC-fans in de glasbak toe te laten. Zeker gezien het rustige verloop van de wedstrijden tussen Vistas en NEC de laatste jaren. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan