nul nul

Voor iedere club met ambitie zou puntverlies tegen Den Bosch een blamage zijn geweest, maar het vreemde was dat het publiek de 0-0 gelaten op zich in liet werken na de wedstrijd, in plaats van de spelers te trakteren op een hels fluitconcert. In deze periode lijkt ieder punt belangrijk. Echte oude tijden lijken het wel.

De Vliert is eindelijk verlost van de Dixie’s en het uitvak is redelijk goed nu. Dat was misschien één van de weinige hoogtepunten van vandaag. Of het feit dat NEC in deze wedstrijd wel vier goede kansen kon creeëren. 400% meer dan in de wedstrijd tegen Twente. Twee keer raakte Van Strien de bal met zijn handen op de juiste plek en twee keer raakte Wielaert de bal met zijn voeten op de verkeerde plek.

Dat, en een handjevol kansen van Den Bosch in de eerste helft, is het verhaal van deze wedstrijd. Op basis van de eerste helft een doodsaai verhaal. Gelukkig was de tweede helft ietsje beter. Die zal dan voor de Nees ook wel weer de nodige aanknopingspunten bieden voor de komende wedstrijden (om eens een cliché uit de kast te trekken).
Maar of die aanknopingspunten voldoende zijn om Roda te verslaan? Normaal is NEC toch juist de club die ploegen in nood de helpende hand biedt?

Maar in de winterstop komt er een superspits bij, of niet Hans? Dan is alle ellende natuurlijk weer snel voorbij en kunnen we weer keihard gaan voor Europees voetbal. En ik ben ook bang dat we dan niet aan 1 ring genoeg zullen hebben… (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan