Niedzielan is weer terug op het veld

Groot lichtpunt in de door rode kaarten ontsierde oefenwedstrijd tegen Hapoel Bnei Sakhnin was de rentree van Andrzej Niedzielan. De Pool verving na 63 minuten de Montenegrijnse proefspeler Ivan Boskovic, die weinig indruk kon maken.


Niedzielan kwam voor het laatst in actie voor NEC op 2 mei in de uitwedstrijd tegen Vitesse. Na afloop van de competitie werd Niedzielan in Berlijn geopereerd aan zijn buik. Er werd rekening mee gehouden dat de Poolse international de start van de competitie zou moeten missen, maar de revalidatie is snel en goed verlopen, wat resulteerde in de snelle rentree van gisteravond.


Niedzielan tegenover Omroep Gelderland: “Ik voel me prima, heb geen pijn meer. De volgende wedstrijd kan ik al wat langer invallen dan het half uurtje van vandaag. Ik voel me gelukkig nu, eindelijk kon ik weer voor NEC spelen.


Niedzielan maakte in het half uur al meteen weer indruk met enkele fraaie loopacties: “Dat is hoe ik graag speel. Ik ben altijd in beweging en wil dan juist worden aangespeeld.” Vorig seizoen ergerde de Poolse spits zich vaak aan de manier waarop hij werd aangespeeld: “Ze begrepen niet goed hoe ik loop. Dat wordt dit jaar beter. Ik verwacht veel van Saïd Boutahar. Ik heb nog niet met hem samengespeeld, maar hij is erg goed.’

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.