Jong NEC van start met derby tegen Vitesse

Jong NEC start vanavond het voetbalseizoen met een bekerwedstrijd tegen Jong Vitesse. De Nijmeegse ploeg speelt de uitwedstrijd om 18.30 uur op het sportpark van eersteklasser Rheden aan de IJsselsingel.
 
Beide clubs zijn ingedeeld in poule 5 van het bekertoernooi voor beloftenteams. De twee clubs verkeren in gezelschap van de talenten van de derde Gelderse eredivisionist; Jong De Graafschap. Het vijftal word gecompleteerd door de beloftes van Helmond Sport en VVV-Venlo. Die twee clubs treffen elkaar vanavond.
 
Van de vijf ploegen gaan er twee door naar de beste zestien. Kampioen Jong Ajax en bekerwinnaar Jong Feyenoord hebben zich daarvoor al geplaatst. De Graafschap is de eerste speeldag vrij. De Doetinchemse ploeg speelt 23 augustus een uitwedstrijd bij VVV. Op 20 september ontvangt Vitesse Jong De Graafschap. 
 
De drie beloftenteams treffen elkaar dit seizoen alleen in het bekertoernooi. In de reguliere competitie speelt slechts Jong Vitesse op het hoogste niveau; de eredivisie. Jong de Graafschap komt uit in poule A van de eerste divisie, NEC is ingedeeld in poule B.

Bron: De Gelderlander (aangepast)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan