Groningen uit

Groningen uit? Nu al? Dat is toch pas op 8 Februari volgend jaar? Misschien zijn dat wel de vragen die je stelt bij het lezen van de titel boven dit stukje.
Bij sommige supporters lopen de rillingen nog over het lijf, na de laatste 2 seizoenen. 3 kilometer wandelen door de Oosterparkwijk, Groningen-“fans” die bij de bussen proberen te komen, supporters van beide partijen die op de vuist gaan, vuurwerk dat op ons vak wordt gegooid enz enz. Het enige stukje gevoel van veiligheid zijn de hekken tussen ons en die Groningse boeren, waardoor het allemaal net even wat meer tijd en moeite kost om bij ons in de buurt te komen.
Het Oosterparkstadion ligt verkeerd, nodigt uit tot rellen en verkeerd daarnaast ook nog in een ver gevorderde staat van ontbinding.
En wat wil het bestuur van de FC doen? In seizoen 2004/2005 het laatste stukje veiligheid in het stadion weghalen! Ze willen de hekken weghalen om de supporters vast te laten wennen aan het feit dat in het Euroborg stadion (Wat een dieptrieste naam eigenlijk) ook geen hekken staan. Maar weten de heren bestuursleden dan niet dat nieuwe stadions daar op gebouwd zijn? Hekken weghalen in Groningen is wel het domste dat je als bestuur kunt doen en is vragen om doden! Is dat niet bij Groningen-NEC, dan is het wel bij Groningen-FC Twente. Inderdaad…er zijn geen verstandige beleidsmakers meer in het betaalde voetbal. Groningen bestuur: Verziek het niet! (Ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan