Groningen (2)

Naast de hoge prijs is er nog iets dat bevreemding wekt aan de regeling voor de uitwedstrijd tegen Groningen. Een paar weken geleden berichtte FC Groningen op haar website dat de wedstrijden tegen NAC en NEC zonder clubcard bezocht konden worden. Als combihater leek me dit goed nieuws, het is immers nogal vreemd een verplichte combi op te leggen, terwijl je voor andere vakken gewoon een losse kaart kunt kopen. De NAC-supporters werd dan ook een autocombi aangeboden, waarbij meereisende fans ’s ochtends bij hun eigen stadion een kaart konden ophalen om vervolgens met de auto naar Groningen te reizen.
Vorige week begon de voorverkoop voor de wedstrijd tegen NEC en nadat plotseling de vrije verkoop werd stop gelegd en de clubcard wel verplicht werd bekroop me al een akelig gevoel. En ja hoor, vandaag kwam de aap uit de mouw, verplichte combi!
Hoe komt men tot zo’n beslissing? Gezien het feit dat Groningen in eerste instantie geen verplichting oplegde en de wedstrijd tegen NAC zonder incidenten is verlopen, kan de conclusie niet anders zijn dan dat deze maatregel er door is gedrukt door de verantwoordelijken bij onze eigen club. Voor de zoveelste keer laat NEC haar supporters weer eens in de kou staan. Na het sluiten van de verkoop tegen Utrecht alweer een indicatie dat NEC helemaal niet zit te wachten op steun bij uitwedstrijden. (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan